Σχετικά με μας

Η εταιρεία μας Happy Garden ιδρύθηκε το 2017 και το όνομά της εμπνεύστηκε από την χαρούμενη ζωή και τους όμορφος κήπους.

Από το 2017 μέχρι σήμερα η εταιρεία μας έχει επιτύχει μία σταθερή ανάπτυξη επιτυγχάνοντας ηγετική θέση στον τομέα της κηπουρικής και σύγχρονου Φυτωρίου τόσο στην επαρχία Πάφου όσο και σε όλη την Κύπρο. 

Το λογότυπο της εταιρείας μας έχει ως κύριο χρώμα το πράσινο συμβολίζοντας ζωτικής σημασίας έννοιες όπως αρμονία φρεσκάδα γονιμότητα και επιτυχία. Γι’ αυτό και το σύνθημα της είναι “green happy is life”. 

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας βρίσκονται στην επαρχία Λευκωσίας και  οι αποθήκες και τα φυτώρια βρίσκονται στην Πάφο στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. 

Η Happy Garden σήμερα εργοδοτεί 10 άτομα, εκ των οποίων τα δύο άτομα είναι γεωπόνοι με 7 χρόνια εμπειρία στον χώρο, το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και πάντα στην καλή διάθεση να σας εξυπηρετήσει. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια των εργαζομένων μας και  έχουμε όλες τις άδειες και ασφάλειες που χρειάζονται και εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας με τα κατάλληλα σεμινάρια υγείας και ασφάλειας.

Οπωροφόρα δέντρα

Καλλωπιστικά φυτά

Αρωματικά φυτά

Βότανα

Σήμερα η Happy Garden παράγει, φυτεύει και συντηρεί τα φυτά και τα δέντρα.

Έχουμε  την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων στην κυπριακή αγορά που περιλαμβάνει οπωροφόρα δέντρα, καλλωπιστικά φυτά ,αρωματικά φυτά  και βότανα. 

Διαθέτουμε 30.000 φυτά το χρόνο σε δικιά μας παραγωγή. 

Η εταιρεία μας προμηθεύει φυτώρια,ανθοπωλεία,καταστήματα,υπεραγορές, γεωργούς και μεταπωλητές.

Εξυπηρετούμε κόσμο στα φυτώρια μας καθώς επίσης μπορούμε να σας προμηθεύσουμε και σπίτι σας οποιοδήποτε φυτό ή δέντρο της αρεσκείας σας.